Fråga: Hur skiljer sig SoyMaster från andra, liknande produkter på marknaden?

Svar: När vi utformade SoyMaster ville vi ta fram den bästa och enklaste produkten vi kunde. Under processen funderade vi mycket på vad vi ville ha ut av produkten och hur vi ville att den skulle fungera och jämförde till exempel med hur många funktioner och inställningar våra mikrovågsugnar hade… och hur många av dessa vi visste hur man använde?
Många tycker att vi med råge lyckats utforma en produkt som gör allt vi vill, med stil, utan att krångla till det, men det låter vi gärna dig som kund avgöra!
En av de viktigaste skillnaderna i konstruktionen mellan SoyMaster och andra sojamjölksmaskiner är att SoyMaster inte använder ett friliggande värmeelement som kan vara besvärliga att rengöra eller direkt farliga vid hantering av maskinen. Vi har istället gömt våra värmeelement inne i den rostfria stålkaraffen vilket gör SoyMaster enkel och säker att använda samt underlättar rengöringen. Dessutom har SoyMaster en elegant och modern retro design som ser helt fantastisk ut i alla moderna kök, utan onödiga knappar, finesser och inställningar som du ändå aldrig varken lär dig eller använder.
Maskinen är naturligtvis producerad med elektroniska komponenter anpassade för den Europeiska marknaden, och har alla nödvändiga säkerhetsmärkningar (Tex CE och S-märkning).

Vi har fått många frågor angående vår konkurrent SoyaBella och vill understryka att detta är ett amerikanskt varumärke som säljer en likvärdig maskin på licens från tillverkaren på framförallt den Amerikanska marknaden. SoyMaster är primärt utvecklad för den Skandinaviska marknaden avseende elkomponenter, garantier osv och det är vårt mål att både vara billigare och bättre än våra konkurrenter.