Fråga: Varför kan jag inte bara köpa färdig soja/havre-mjölk istället?

Svar: En av våra kunder svarade själv på den frågan med en egen fråga; -“Har du smakat på dom?”
Om man har smakat färdigpaketerad havre, ris, soja eller laktosfria mjölkprodukter, då har man redan ett stort skäl till varför man ska köpa en SoyMaster!

SoyMaster låter dig helt kontrollera konsistens, smak och variation av de produkter du vill dricka. Du kan även lägga till naturliga aromer och sötningsmedel till din dryck så som honung* och råsocker.

Förutom smaken är det ju som vi alla vet alltid, ur ett hälsoperspektiv, bäst att äta färsk mat som innehåller så lite onaturliga ämnen som möjligt. Färdigproducerade produkter innehåller oftast olika tillsatser, höga halter socker, kemiska sötningsmedel och konserveringsmedel, vilket kan vara direkt hälsofarligt.
För oss som värnar om miljön är det ju heller inte försvarbart att transportera runt hundratals liter vatten och förpackningar i onödan, när till exempel ett kilo sojabönor kan ge flera liter mjölk hur enkelt som helst!?
Det är dessutom betydligt billigare att göra sina egna mjölkalternativ än att köpa dem i butik, varför din SoyMaster kommer spara dig många sköna slantar redan under det första året du använder den!

*(Snälla, om du köper honung i Sverige, köp bara lokalproducerat! Sverige har världens godaste och kanske bästa honung, och det tycker vi på NaturalGoods att vi ska fortsätta med.)